wordt een premium zakelijke klant

In een onderneming is het cruciaal om problemen snel opgelost te krijgen, want tijd is geld. Als premium zakelijke klant ben je altijd onze topprioriteit.

aanmelden

Snelle service met een factuurtje achteraf

Jouw werknemers direct geholpen zonder afspraak

Bereikbaarheid is een belangrijk aspect van elk modern bedrijf. Bij 6DA4 Phone Service begrijpen we het belang hiervan volledig en daarom bieden we premium service. Ons toegewijde team biedt gemakkelijke haal- en brengservice voor defecte toestellen, zelfs buiten de normale kantooruren. Zo zorg je ervoor dat je bedrijf soepel kan blijven draaien en bereikbaar blijft voor klanten.

We werken nauw met je samen om de specifieke behoeften van jouw bedrijf te bepalen. Onze toewijding gaat hierin verder dan service. We bieden waardevol advies en borgen de kwaliteit om te voorkomen dat je je activiteiten moet staken.

lees meer

voor grote en kleine bedrijven

Zo simpel werkt het …

1. Je werknemer laat zijn/haar toestel vallen

Tijdens het werken kan er van alles gebeuren. Een toestel valt, stoot ergens tegenaan of er wordt koffie overheen gemorst!

2. Zonder afspraak geholpen

Je brengt het toestel of wij halen het op. De reparatie wordt uitgevoerd. Je kunt het toestel daarna weer ophalen of wij brengen deze terug.

3. Factuurtje komt later

Het toestel werkt weer. Jouw werknemer kan verder en de factuur betaal je later!

wat klanten zeggen
9.5 6da4 237 Beoordelingen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met 6DA4 Telefoon Reparatie en Service op basis van 237 beoordelingen, bron: 5-sterren specialist.

  Jouw bedrijf aanmelden

  Bekijk ook eens de producten uit de 6DA4 shop. Zowel nieuw als refubished, aan het juiste adres voor je volgende smartphone, tablet en meer!  voer deze code in: captcha


  Kom gezellig langs in de winkel

  Kom gerust langs voor een kopje koffie

  Als ondernemer kun je niet alleen afgaan op een website. Daarom nodigen we je graag uit in onze winkel, zodat je persoonlijk kennis kan maken met ons team. Zo weet je direct met wie je te maken hebt en is het meteen een goede start om een duurzame relatie op te bouwen. De koffie staat klaar!

  • Klein en gedreven team
  • Jarenlange ervaring in het repareren
  • Persoonlijke aandacht
  • Afgestemde oplossingen voor midden-, groot- en kleinbedrijf

  vind ons op google maps