sl_Ser_brd
Sleutel service
  HomeSleutel service

Welkom bij onze uitgebreide sleutelservice!

Bij 6DA4 Phone Service zijn we verheugd ons dienstenaanbod uit te breiden met een uitgebreide sleutelservice, naast onze vertrouwde telefoonservices. Wij begrijpen dat sleutels een integraal onderdeel zijn van uw dagelijks leven, en daarom streven wij ernaar om u een snelle, gemakkelijke en betrouwbare oplossing te bieden. Onze sleutelservice biedt onder andere sleutels aan van AXA, Abus, Gamma, Nemef en nog veel meer! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Waarom kiezen voor onze sleutelservice?

Directe service: Bij ons hoeft u niet lang te wachten. Wij kunnen de meeste soorten sleutels direct voor u kopiëren, terwijl u wacht. Geen gedoe, gewoon efficiënte service. Eenvoudig bereikbare locatie: Onze sleutelservice bevindt zich op het winkelcentrum de Thij in Oldenzaal. Een centrale en toegankelijke locatie voor iedereen in de buurt. Deskundigheid: Ons team van experts staat klaar om u te helpen met al uw sleutelbehoeften. Of het nu gaat om huis-, kantoor-, brievenbus- of fietssleutels, wij hebben de expertise om het voor u te regelen.

srv1
serv2

Onze Diensten

 • srv_i1

  Sleutelkopieën

  Wij bieden snelle en nauwkeurige kopieën van de meeste soorten sleutels. Of het nu gaat om huissleutels, kantoorsleutels, of zelfs autosleutels, wij hebben de technologie en vaardigheden om het voor u te doen.

 • srv_i2

  Advies op Maat

  Weet u niet zeker welk type sleutel u nodig heeft? Ons deskundige team staat klaar om u te voorzien van advies op maat. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is en zullen u begeleiden bij het maken van de beste keuze.

 • srv_i3

  Sleutelaccessoires

  Ontdek ook onze collectie sleutelaccessoires en handige sleutelhouders. Personaliseer uw sleutels en voeg een vleugje stijl toe aan uw dagelijkse benodigdheden.

srv3

Hoe Werkt Het?

Bezoek onze winkel: Kom langs bij onze winkel, op het winkelcentrum de Thij in Oldenzaal. Ons vriendelijke personeel staat klaar om u te helpen.

Selecteer uw sleutel: Kies het type sleutel dat u wilt kopiëren, ons team zal ervoor zorgen dat u de juiste keuze maakt.


Wacht terwijl wij werken: Geniet van een kopje koffie terwijl wij uw sleutel kopiëren, de meeste sleutels zijn klaar terwijl u wacht


Betaal en vertrek met uw nieuwe sleutel: Zodra uw sleutel gereed is, kunt u eenvoudig betalen en met een gerust hart vertrekken, wetende dat u een betrouwbare reserve heeft.

 • Vrijwel alle type sleutels op voorraad (bel gerust uw nummer door)

 • Geniet van een kop koffie terwijl u wacht op uw nieuwe sleutel

Certificaat of beveiligde sleutel

Het kan voorkomen dat u een zogeheten beveiligde sleutel heeft, dergelijke sleutels komen met een certificaat, ter grootte van een bankpas. Mocht u dit certificaat niet meer in uw bezit hebben dan kunnen wij bij 6DA4 Phone Service deze voor u bestellen. De kosten en levertijd van dit certificaat verschillen per sleutel.

Bezoek ons vandaag nog!

Voeg gemak toe aan uw leven met onze uitgebreide sleutelservice. Bezoek onze winkel, op het winkelcentrum de Thij in Oldenzaal en ontdek hoe wij uw sleutelbehoeften kunnen vervullen. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen en u de beste service te bieden. Bij 6DA4 Phone Service gaan we verder dan telefoons; we maken uw leven gemakkelijker, één sleutel tegelijk.

srv_tyic
Openingstijden
 • Ma – Vr :10:00 – 18:00 uur
 • Za:10:00 – 17:00
 • Zondag:gesloten
srv4