west_brd
WESTEREN UNION
    HomeWESTEREN UNION

Western Union

Sinds maart 2024 zij wij bij 6DA4 Phone Service begonnen als agentschap voor Western Union, wat ons dienstenaanbod aanzienlijk heeft uitgebreid. Gelegen op een centrale locatie in Oldenzaal, op winkelcentrum de Thij, met ruime gratis parkeergelegenheid, zijn wij de meest toegankelijke Western Union locatie in Noordoost Twente.

Western Union bied een scala aan mogelijkheden voor geldtransacties naar meer dan 200 landen wereldwijd. Niet alleen kunt u geld verzenden naar uw dierbaren, maar ook geld ontvangen dat naar u is verzonden. Bovendien is het mogelijk om geld over te maken naar uw eigen bankrekening. Vergeet niet om bij elke transactie een geldig legitimatiebewijs mee te nemen voor verificatie.

Het verzenden van geld kan op verschillende manieren plaatsvinden. U kunt contant geld verzenden, dat vervolgens wordt bijgeschreven op de bankrekening van de ontvanger. Transacties kunt u betalen via pin of contant, waarna de ontvanger het kan ophalen als contant geld. Daarnaast kan de valuta die u verstuurd in de transactie worden omgezet naar de lokale valuta van de ontvanger

wst_img
wst_in_img