Sim only

Controleer je abonnementsperiode

Weten of jij al kunt verlengen?
Wij controleren het voor je

  Vul je 06-nummer in, dan controleren wij persoonlijk of je kunt verlengen

  Geboorte datum:

  Postode:

  E-mail:

  Provider:


  Wij sluiten abonnementen af bij elke provider!

  Ben je toe aan een nieuw abonnement? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor de meeste providers mogen wij namelijk abonnementen voor je afsluiten. Hierbij geven wij uiteraard een persoonlijk advies! Je kunt hiervoor langskomen in de winkel, maar wij bieden ook de mogelijkheid om dit alles digitaal te regelen. Hiervoor kun je contact met ons opnemen via WhatsApp.

  Wij helpen je graag verder, ook in de toekomst. Want als wij jouw verlenging mogen doorvoeren, krijg je ook nog eens een servicepunt in de buurt waar je zes dagen per terecht kan met vragen over jouw abonnement of toestel, ons team staat graag voor je klaar!

  Wij werken met Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, Xiaomi, Oppo, Microsoft, Nokia, Motorola, LG, HTC en Alcatel.

  Ook mogelijk i.c.m. een nieuwe smartphone

  Ook als je een nieuwe telefoon nodig hebt, kunnen wij dit voor je regelen. Wij geven je advies zodat je een telefoon krijgt die past bij jouw gebruik en bij jouw budget. Zonder, maar natuurlijk ook mét abonnement.

  Als je een keuze hebt gemaakt, dan stellen we het contract op en bestellen we jouw nieuwe telefoon. Zodra het toestel binnen is, nemen wij contact met je op.

  Wil je verzekerd zijn dat al je foto’s, contacten, apps en bestanden op je nieuwe toestel staan? Wij bieden een overzetservice aan waar wij dit voor je regelen. Ook helpen wij bijvoorbeeld met het inloggen bij jouw bankieren app.