postnl punt

Pakketje gemist of pakketje verzenden?

Bij 6DA4 Phone Service is dat geen enkel probleem. Wij zijn namelijk een PostNL pakketpunt. Je kunt 6 dagen per week bij ons terecht om je pakketje te verzenden of om je pakketje op te halen. Selecteer ons dan vooral als afhaalpunt in de webshop waar je bestelt. Wij zorgen er dan voor dat je jouw pakketje kan ophalen wanneer jou dat het beste uitkomt.

Vergeet niet om een vorm van identificatie (paspoort, ID-kaart of rijbewijs) mee te nemen. Deze is regelmatig nodig wanneer je een pakketje komt afhalen!

lees meer

Pickup point op de thij

Dagelijks geopend om jouw pakketjes aan te nemen

  • Verzend pakketjes

    Wil je jouw pakketje verzenden? Verstuur je pakket aangetekend of verzekerd. Of verstuur het met spoed als er haast bij is.

  • Haal je (gemiste) pakketjes op

    Voor als je niet thuis was tijdens de bezorgpoging van de chauffeur of als je bewust voor ons hebt gekozen als afhaalpunt.


Wij staan voor je klaar

Sinds 2016 vind je ons in het hart van Winkelcentrum de Thij. We zijn gespecialiseerd in telefoon-, tablet- en computerreparaties waarin we ondertussen meer dan 10 jaar ervaring hebben. Zo zijn we bekend geworden in Oldenzaal (en omgeving) en noemen we onszelf met trots specialist in de branche.

Openingstijden

  • Ma – Vr:10:00 – 18:00 uur
  • Za:10:00 – 17:00
  • Zondag:gesloten